Със сигурност няма да преговаряме с ГЕРБ и ДПС"Ние не

...
Със сигурност няма да преговаряме с ГЕРБ и ДПС"Ние не
Коментари Харесай

Явор Божанков: Ако получим третия мандат, ще разчитаме на добрите отношения с всички партньори

Със сигурност няма да преговаряме с ГЕРБ и Движение за права и свободи

"Ние не виждаме решение в нови избори. Приблизително същите политически сили в почти същата съразмерност ще би трябвало да решат същите проблеми. Не виждаме едни избори с какво биха помогнали. Има риск това да не са следващите избори, а следващата серпантина от избори ".Това съобщи пред депутатът от "БСП за България " Явор Божанков.

Той акцентира, че позицията на Българска социалистическа партия е ясна, че ще положат всички старания за кабинет с третия мандат, в случай че президентът го връчи на социалистите:

"Със сигурност няма да преговаряме с ГЕРБ и Движение за права и свободи, няма по какъв начин с тяхна поддръжка да се борим против модела на ръководство, който те въплъщават. С самостоятелните депутати, с Има Такъв Народ, Политическа партия и Демократична България не сме прекъсвали разговора. Българска социалистическа партия съумя да резервира в този мандат положителните си връзки с всички. Ако получим третия мандат, това ще е главният ни капитал, с който разполагаме - положителните връзки с всички сътрудници ".

Божанков беше безапелационен, че в случай че се търси ръководство без ГЕРБ и Движение за права и свободи, то наложително ще е съдружно.

"Надявам се Политическа партия да погледнат съществено на обстановката, тъй като тя е сериозна. Има Такъв Народ позволиха тази неточност - подведоха се тогава и три пъти отидохме на избори, с цел да схванат, че желанието и действителността се разминават от време на време ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР