Със сигурност не може да се каже кои са най-красивите

...
Със сигурност не може да се каже кои са най-красивите
Коментари Харесай

Тези 5 зодии притежават несравнима красота

Със сигурност не може да се каже кои са най-красивите дами в света. Но има едни 5 зодиакални представителки, които се борят за челната позиция със зъби и нокти, написа jenata.blitz.bg.

Дали от суетност или просто носят вътрешен искра в себе си, представителките на тези пет зодии са извънредно забележими.

Те се открояват със своята зашеметяваща физическа хубост, макар че представителите на останалите също са красиви.

Водолей
Въпреки че става въпрос за физическа хубост, водолеят е прелъстителен както външно, по този начин и вътрешно. Изключителният им външен сексапил се основава на обстоятелството, че те постоянно остават себе си, самостоятелни са и вършат това, което им е на душата.

Тези качества карат девойките безусловно да светят. Водолеите излъчват толкоз доста светлина, че даже може да наподобява незаслужено. Водолеите рядко са кльощави, само че имат такива съблазнителни форми, че мъжете са щастливи да им простят непотребните килограми.

Те имат и красива кожа, за която деликатно се грижат. Тези дами желаят да се допрян, да ги усетят. За жал, те са доста придирчиви, от време на време арогантни, тъй че не може всеки да стигне до тях. И както знаете, колкото по-недостъпна е хубостта, толкоз по-желана е тя.

Под този знак са родени известни хубавици като Вера Брежнева, Дженифър Анистън, Парис Хилтън.

Везни
Недалеч от водолея по скалата на привлекателността са удивително очарователните везни, които са умели манипулатори в връзките.

Характерът на везните има доста дефекти, само че извън те са възхитителни заради манията им за хубост и всевъзможни красиви предмети, което ги кара да работят интензивно, с цел да бъдат по-привлекателни.

Поправете носа, инжектирайте Botox, направете липосукция - няма нищо, което везните не биха създали в името на хубостта. Момичетата от тази зодия са необикновено привлекателни.

Те имат фигурата на антични богини, грациозни ръце, изразително лице. Жените везни са доста артистични и имат присъщ внимателен усет.

Най-популярните представителки на везните са Катрин Зита-Джоунс, Кейт Уинслет, Моника Белучи.

Дева
Основата на физическата хубост на девите е фактът, че невинността постоянно е красива както от вътрешната страна, по този начин и извън. В същото време, бидейки девственица на зодиака, девата въплъщава една от най-силните и ярки хубости.

Девите могат да се показват по този начин, че мъжете да нямат подозрения, че имат голям шанс да бъдат до такава привлекателна и очарователна персона.

Представителите на тази зодия деликатно се грижат за себе си, следят фигурата си, отделят доста време за козметични процедури, имат страховит усет, тъй че постоянно са приятни за гледане.

Девите могат освен да привлекат вниманието към себе си, само че и да го задържат.

Салма Хайек, Софи Лорен и Камерън Диас са представителки на тази зодия.

Близнаци
Подобно на везните, присъщите стремежи на близнаците ги карат да реализират съвършенство във външния си тип. В същото време те се стремят да бъдат неповторими и радостни.

Тъй като са доста повърхностни, безупречният външен тип е най-важната задача на близнаците.

Момичетата близнаци са многото лица. Те се трансформират толкоз бързо, че е невероятно да ги следим. Днес имате жена-вамп с кървавочервени устни, остри нокти и съдбовен взор, а на следващия ден - непретенциозно момиченце с коса, сплетена в плитка. Всичко зависи от това каква роля играе тя.

Когато приказват, наподобява, че монолог води цялото тяло на жена-близнак. И е необикновено прелъстителен и сексуален.

Под този знак са родени Анджелина Джоли, Никол Кидман, Мерилин Монро.

Телец
Особено привлекателния телец е доста сантиментален и умислен. Когато животът се върти към вас, е мъчно да не извършите всичко, което е по силите ви, с цел да бъдете безупречни на външен тип.

Първото нещо, което притегля девойките телец, е тяхната показна деликатност и голям персонален сексапил.

Мъжете го прихващат незабавно и едвам тогава, към този момент влюбени, те откриват, че желязната воля и стоманените нерви се крият зад привидното миловидно лице. Но по някаква причина, все едно, те не престават да считат своите любовници за бели и пухкави, беззащитни и уязвими, както и за най-красивите.

И са безусловно прави, тъй като дамите телец са уютни, те в никакъв случай не са първите, които стартират свада.

Телецът деликатно следи себе си, ловко употребява козметиката и има внимателен усет при избора на облекла.

Рене Зелуегер, Ума Търман и Пенелопе Крус са най-ярките представителки на телците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР