Със сигурност, когато вкараш бързи голове, всичко става всичко по-лесно.

...
Със сигурност, когато вкараш бързи голове, всичко става всичко по-лесно.
Коментари Харесай

Илич: Не сме първи, но дишаме във врата на Лудогорец

„ Със сигурност, когато вкараш бързи голове, всичко става всичко по-лесно. Най-важното е, че взехме 3 точки. И да, не сме първи, само че дишаме във врата на Лудогорец! ”

Това сподели треньорът Саша Илич, откакто ЦСКА разруши като посетител Хебър в Пазарджик с безапелационното 4:0 и остана на точка от върха, окупиран от първенците след триумфа им с 1:0 на „ Армията “ в предния кръг.

„ Имахме много положения, които футболистите не използваха. Може би в някои моменти демонстрираха нарцисизъм, което аз не одобрявам. Но отново споделям, че най-важна беше успеха и започваме да се готвим за идващия мач, който е след няколко дни. Всеки мач е край за нас, остават ни 6 и всеки идващ е най-съществен за нас. Нямаше защо да се пазим през днешния ден. Двубоят против Ботев Враца е доста сложен мач, тъй като е против тим, който се бори за оцеляване. Феновете ще ни липсват и ще е още по-трудно за нас. И когато бяхме на върха нямаше доста огромна разлика, и в този момент няма такава – единствено една точка преднина за Лудогорец “, уточни Илич.

„ Човек може да бъде провиснал единствено, в случай че 6 кръга преди края си е обезпечил купата или няма шансове за нея. Ние би трябвало да се борим за всяка точка ”, добави наставникът на „ алените “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР