Със сигурност има умисъл, какъв обаче - технически причини или

...
Със сигурност има умисъл, какъв обаче - технически причини или
Коментари Харесай

Волен Сидеров видя умисъл в неподписването на указ за Младен Маринов

Със сигурност има предумисъл, какъв обаче - механически аргументи или по-дълбочинни, не знам, президентът би трябвало да отговори. Така ръководителят на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров разяснява пред публицисти в Народното събрание отлагането на гласуването на измененията в състава на държавното управление, заради липса на декрет на президента за освобождението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. Без този декрет Маринов не може да бъде определен за министър на вътрешните работи.

Сидеров изрази вяра президентът Румен Радев да не цели с този си ход предизвикателство на държавна рецесия. Това не би било държавнически ход, тъй като паузата, неналичието на влизане във функционалности на новите министри се отразява зле, разяснява Сидеров. Ходовете на един президент би трябвало да бъдат доста добре премислени, да не са игра на инат, а да бъдат в публичен интерес, съобщи той и добави: " В публичен интерес ли е да се бави изборът на нов министър на вътрешните работи? Нека всеки си отговори самичък. "

" Не имам вяра този ход да докара до държавна рецесия и предварителни избори. Самият президент напълно неотдавна сподели, че не вижда изискване за такова развиване на нещата. Смятам, че той не цели това ", сподели Волен Сидеров.

Депутатът означи, че не би трябвало да има борба сред институциите. Той даже бил податлив да предложи на сътрудниците си от ГЕРБ да поддържат ветото на президента върху измененията в Административнопроцесуален кодекс, само че претекстовете на президента били слаби. И ветото сякаш е игра на инат, разяснява Сидеров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР