Със сигурност Европа ще плати някаква цена за всичките си

...
Със сигурност Европа ще плати някаква цена за всичките си
Коментари Харесай

Васил Начев: Един ден Русия ще се моли на държавите да получават газ от нея

Със сигурност Европа ще заплати някаква цена за всичките си дейности, само че огромният губещ в цялата история ще е Русия, тъй като за нея всеки кубически метър газ доставен в Европа е от значително значение. Един ден Русия ще се моли на страните да получават газ и от нея. Това съобщи енергийният специалист Васил Начев пред Българска национална телевизия.

Той изясни, че в действителност е мъчно да се каже дали е предизвестие (по газопровода " Ямал Европа, по него още веднъж се подава газ - бел.ред.). За третото тримесечие няма никакъв деклариран потенциал на доставка на газ по газопровода Ямал .

Европа няма да заплаща и няма да прави преводи в сметките на " Газпром " в рубли, безапелационен бе Начев. Дали Унгария ще заплаща в рубли или не, това си е нейно решение, само че това няма да промени съществено картината за членовете на Европейски Съюз.
 Европейска комисия: Неприемливо е да се заплаща за газа в рубли
Европейска комисия: Неприемливо е да се заплаща за газа в рубли

То нарушавало глобите против ЦБ на Русия

Начев добави, че няма по какъв начин да няма някакви катаклизми при доставката на газ, артикули или първични материали поради войната в Украйна. Според него Европа няма по какъв начин да " не заплати някаква цена " , само че Русия е огромният губещ, тъй като " за нея всеки кубически метър газ е от извънредно значение... Един ден Русия ще се моли на страните да получават газ и от нея, " сподели Начев

Енергийният специалист не чака фрапантни и огромни покачвания на цената на природния газ, която ще бъде оповестена от КЕВР за идващия месец.
 Симеон Дянков: Газът няма по какъв начин да поевтинее, кабинетът се бави
Симеон Дянков: Газът няма по какъв начин да поевтинее, кабинетът се бави

Да се подкрепят избрани фирми
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР