Със сърф по екзотични плажове загрява за новия сезон на

...
Със сърф по екзотични плажове загрява за новия сезон на
Коментари Харесай

Вижте какви ги върши снахата на Халваджиян преди Капките

Със сърф по екзотични плажове загрява за новия сезон на шоуто " Като две капки вода " хореографката Александра Енева. От две седмици насам снахата на продуцента Маги Халваджиян е на тузарска отмора из Шри Ланка и Малдивите. Алекс е компактно до своя брачен партньор Бедрос Халваджиян, който е оператор в предаването. Очевидно наближаващият старт на хумористичното риалити въобще не смущава звездната двойка и те нямат потребност от предварителни подготовки.

Енева се оказа буйна сърфистка. Тя пори вълните от заран до вечер, облечена единствено в изрязан бански, който не скрива доста от стегнатото й дупе. Самата Алекс разказва ежедневния си режим по време на почивката по този начин: " Сърф, спане, хранене... повтаряне ". Под парещ кадър, на който се къпе, тя написа: " Сутрешният душ дава мощ ".

С Бебо са дружно повече от 10 години. Съпрузите имат и две деца - 7-годишния Еди и 2-годишната Кай, които постоянно пътуват с тях. Внукът на Маги е решил да пуска същата дълга коса като дядо си. Всъщност младото семейство Халваджиян не пропуща година, в която да не посети Индийския океан за близо месец. Това приказва, че хореографката и операторът получават много постоянни доходи от шоуто. Бедрос се изявява и като фотограф. Той прави сбирка от свои фотоси на локалните хора и за това какви са изискванията, в които живеят.

Юбилейният десети сезон на " Като две капки вода " започва идния понеделник, на 14 февруари, от 20:00 ч. В Деня на влюбените Свети Валентин на екран излизат четири певици и петима артисти. В конкуренцията се впускат Алисия, Есил Дюран, Крисия, Мариана Попова, Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов.

Като водещ на риалитито се завръща Димитър Рачков, който ще си партнира с Герасим Георгиев-Геро. Журито е в нормалния си състав - Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев-Фънки. Всяка седмица към тях ще се причислява и друга гост-звезда, която също ще прави оценка звездните превъплъщения. Шоуто ще се излъчва в продължение на 13 седмици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР