Сърцето на Слави Трифонов явно се разтопило на сбогуване с

...
Сърцето на Слави Трифонов явно се разтопило на сбогуване с
Коментари Харесай

Слави прости на Крисия

Сърцето на Слави Трифонов очевидно се разтопило на прощаване с Би Ти Ви, тъй като във филмчето за прощаване, което бе показано в предаването на 6 май, присъстваше Крисия. Нещо повече-малката певица бе показана на два пъти, дружно с екранната си половинка Господин Андреев в клипчето, озаглавено „ Ретроспекция:19 години Шоуто на Слави”, видя Hotnews.bg. То бързо се трансформира в шлагер в обществените мрежи.



В него с изключение на Крисия могат да видят още и няколко други знакови персони, напуснали предаването: Галя от балет „ Сатен”, някогашният сценарист Росен Петров и артистът Виктор Калев. Помен няма обаче от нито една от вокалистките на „ Ку-ку бенд” като се стартира от Алекс Раева и Деси Добрева и се свърши с Цветелина Грахич и двете сегашни солистки на оркестъра. Не са показани и митове като Любо Нейков, Руслан Мъйнов и Евтим Милошев, само че за сметка на това фрагментите с Краси Радков са десетина.

Причината за раздялата на Дългия с Крисия по този начин и не станаха ясни, само че неотдавна той разяснява, че при избора на нова звезда, която тече сега, би трябвало да се внимава, с цел да не се повторят грешките в разградчанката и нейните родители. Явно обаче неприятните усеща са останали в предишното, щом тя откри място в ретроспекцията. Появата на Калев и балерината не е сензация, тъй като те поддържат положителни връзки с Трифонов. Влизането в кадър на Росен Петров обаче озадачи мнозина, тъй като раздялата сред него и Слави бе повече от трагична.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР