Сърцето на Леонардо ди Каприо очевидно не остана разбито за

...
Сърцето на Леонардо ди Каприо очевидно не остана разбито за
Коментари Харесай

22-годишна украинка ли е новото гадже на Леонардо ди Каприо?

Сърцето на Леонардо ди Каприо явно не остана разрушено за дълго време. Актьорът беше видян в компанията на 22-годишна моделка след раздялата си с Камила Мороне.

Момичето, за което се счита, че е новата другарка на Лео, е украинката Мария Берегова. Тя беше видяна в неговата компания в Сен Тропе, като двамата се забавляваха и с Тоби Магуайър, който от дълги години е другар на Ди Каприо. Красавицата отпътува за Франция след раздялата с 30-годишния си брачен партньор Ахмед Масуд Абделхафид. В Сен Тропе, Берегова вървеше малко по-назад от Лео, само че двамата се качиха дружно на първокласна лодка, която ги води в незнайна посока, написа tialoto.bg.

Here's Leonardo DiCaprio's new 22-year-old girlfriend!: The girl would be 22-year-old Ukrainian model Maria Beregova
— Tennis World USA (@TennisWorlden)

Засега няма публична информация за връзките сред Мария и Лео, като моделката беше видяна в Лондон сама преди няколко дни. Пред австралийски медии пък тя отхвърли да разяснява персоналния си живот, отклонявайки тематиката за артиста.

Пристигането ѝ в Лондон не е изненада, защото Берегова ще учи комерсиално право в столицата на Англия, надявайки се напълно скоро да поеме юздите на фамилната фармацевтична компания. В изявление тя съобщи, че модата в действителност ѝ е занимание, а не специалност.

Преди да се завърне в Лондон, Берегова разгласява няколко фотоси от Сен Тропе, в това число на луксозната си стая в известна вила, за която се приказва, че коства 1220 $ на нощ. Засега не е ясно дали Ди Каприо е останал в същия парцел, само че международните медии пишат, че почивката на двамата е била още през юли, което ни кара да мислим, че раздялата сред Мороне и Лео е станала доста по-рано от формалното оповестяване.

Близък до артиста показа, че връзката сред двамата се е изчерпала, а по тази причина са съдействали и натоварените им графици. Интересното е, че Камила и Лео бяха към момента дружно през юни, когато моделката навърши 25 години. През юли пък Ди Каприо бе видян в компанията на Берегова, което значи, че се е разделил с последната си другарка единствено няколко дни след рождения ѝ ден.

Наскоро звездата беше подиграван в обществените мрежи поради младите девойки, които си избира за гаджета. Според потребителите, той има свое предписание, съгласно което не се обвързва с дами по-възрастни от 25 години. Колкото и грозно да звучи, започваме от ден на ден да имаме вяра на тези изказвания, имайки поради любовните истории на Ди Каприо. Досега той постоянно е излизал с девойки, които са под 25 години, прекратявайки връзката си с тях, когато доближат тази възраст.

Ако всичко това е правилно, Мария Берегова ще има единствено 3 години да се наслаждения на „ любовта “ на артиста, след което ще бъде сменена с друга млада хубавица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР