Сърцераздирателно е да виждаме как възрастни хора дават спестяванията си

...
Сърцераздирателно е да виждаме как възрастни хора дават спестяванията си
Коментари Харесай

Борисов покъртен от ало-измамите

" Сърцераздирателно " е да виждаме по какъв начин възрастни хора дават спестяванията си на телефонните измамници. Това призна министър председателят Бойко Борисов на националното заседание в Главна дирекция " Национална полиция ", отдадено на сполучливи реализации за противопоставяне на закононарушения, свързани с телефонните измами, както и с трафика на опиати.

Борисов със удовлетворение разяснява сполучливата интервенция от през вчерашния ден в Горна Оряховица, при която беше разрушена група телефонни измамници от България, работила и в Румъния. По думите му към този момент службите залавят освен мулетата, а с цялата незаконна скица.

Премиерът съобщи, че се надява да могат с отнети парцели от измамниците да могат да бъдат овъзмездени жертвите.

Борисов съобщи удовлетворение, че остарялата уязвимост на службите да се хвалят, към този момент е преодоляна.

По думите на Борисов обстоятелствата и количествата арестувани опиати са налице и няма по-достоен отговор на рецензиите за работата на службите от тях.

Бойко Борисов още веднъж уточни, че количествата арестувани опиати - хероин, синтетична дрога, тонове марихуана - са рекордни. За контрабандата се знае, че е свалена под 5%, похвали се министър председателят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР