Сърцераздирателният TikTok показва 425-ия ден на кучето в приюта. Вижте видео, което я осинови

...
Приют публикува TikTok на 5-годишно куче на нейния 425-ти ден
Коментари Харесай

Приют публикува TikTok на 5-годишно куче на нейния 425-ти ден в приют в Пенсилвания. Видеото в крайна сметка я осинови.

Приютът нарече смесицата от питбул и черен лабрадор Блекбери и тя прекара повече от година под техните грижи, преди един баща да види видеото от 27 август и веднага да се обади на попитайте за осиновяването й.

Това съдържание не е достъпно поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

„Историята ме трогна. Всеки, който имаше сърце, би се развълнувал“, каза новият собственик на кученцето, 45-годишният Педро Родригес, в интервю за McClatchy News.

Blackberry идва от приют в Джорджия, който има свръхпопулация от кучета, Грижа за животните Мениджърът на Sanctuary, Хейли Келер, каза в интервю за McClatchy News.

„Тя беше прехвърлена при нас през юли 2022 г. и поради цялата евтаназия, която се случва всеки ден, за щастие успяхме да я спасим от това, “, каза Келер.

Родригес удари злато, тъй като „приютът получаваше тонове обаждания от цялата страна, след като видеото се появи, дори от някой в ​​Обединеното кралство, който я искаше“, Силвия Райт, осиновител на куче от приюта съветник, каза в интервю за McClatchy News.

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Той измина тричасовия път с кола на 30 август от Allentown до Animal Care Sanctuary в East Smithfield, за да се срещне с Blackberry и „не съжалява, защото тя си заслужава“, каза той.

Родригес знаеше, че иска да вземе друг домашен любимец с 12-годишния си син след последното им куче , Спанки, почина от старост, каза той.

„Публикацията разби сърцето ми“, каза той. „Това беше най-доброто решение, което взех. Тя е кушетка като мен и притежава всички качества, които исках в домашен любимец.“

Досега косматият приятел не е създал никакви проблеми на Родригес, освен случайното хълцане, че е твърде покровителствено към него .

„Тя иска винаги да е до мен и да спи с мен“, каза той. „Синът ми искаше да легне с мен една вечер и тя започна да му ръмжи като „не, това е нашето легло“, но аз бях строг с нея и работим по въпроса.“

Родригес каза, че преходът на кучето е бил безпроблемен и тя дори отговаря на потенциалното си ново име, Дива, защото „тя наистина е дива.”

Ийст Смитфийлд е на около 190 мили северозападно от Филаделфия.< /p>

„Изоставеното“ куче на концерта на Metallica всъщност избухна да види групата. Вижте я на шоу

Кученце стопля сърцата в TikTok, докато чака да заведе приятелката си на срещи. Вижте го как я поздравява

„Най-добрият последен ден на Земята“. Собственикът на куче документира последния ден на домашния любимец в стоплящия сърцето TikTok

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР