Сърбия ще отвори днес в Брюксел две нови глави от

...
Сърбия ще отвори днес в Брюксел две нови глави от
Коментари Харесай

Сърбия с преговорите си в Брюксел

Сърбия ще отвори през днешния ден в Брюксел две нови глави от договарянията си за участие с Европейския съюз, оповестява организация „ Танюг “, представена от БГНЕС, предадена от Народоосвободителна въстаническа армия. Това са глави номер 7 и 29, чиито тематики са авторските права и интелектуалната благосъстоятелност и митата.

Сръбската делегация на днешните диалози в Брюксел ще бъде предвождана от министъра по евроинтеграцията Ядранка Йоксимович, съгласно която двете глави са изключително значими за Сърбия. „ Това е нещо, което ще способства за развиването на стопанската система “, сподели Йоксимович по време на днешната шеста по ред преговорна среща сред Белград и Брюксел.

Това е второто отваряне на нови глави от преговорния развой от предходната година насам, когато бяха отворени други две глави. С последните Сърбия ще има отворени общо 10 глави от 35-те нужни за участие в Европейски Съюз. „ Имиджът е доста значим. Той може елементарно да бъде негоден, само че се поправя мъчно. Смятам, че ние го поправихме “, заяви още Йоксимович. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР