Сара Роуз Ханбъри - известна като лейди Роуз Ханбъри, през

...
Сара Роуз Ханбъри - известна като лейди Роуз Ханбъри, през
Коментари Харесай

Какво знаем за жената, набедена за любовница на принц Уилям

Сара Роуз Ханбъри - известна като лейди Роуз Ханбъри, през последната седмица е една от най-коментираните персони, на фона на отсъствието на принцеса Кейт от публични отговорности. Роуз има връзки с английското кралско семейство и е обвързвана с Кейт през последните години, поради изказвания около предполагаема връзка на Роуз с принц Уилям.
 Принц Уилям и изказванията за извънбрачна връзка с маркиза Роуз Ханбъри
Има ли извънбрачна връзка принц Уилям

Това ли е повода за отсъствието на Кейт

Слуховете за извънбрачна спекулация сред 41-годишния престолонаследник и 40-годишната лейди Роуз се появиха още през 2019 година Дворецът Кенсингтън отхвърли коментар по изказванията и историята съвсем беше забравена.

Сега, когато Кейт отсъства от публични отговорности на фона на опасения за здравето, интернет пространството още веднъж е мощно разгорещено от Роуз. Да забележим и някои детайлности за живота на маркиза Сара Роуз Ханбъри, подбрани от Hollywood Life. 

Маркиза
 Снимка 658381

Омъжена е за Дейвид Чолмондели, седмият маркиз на Чолмондели. Лейди Роуз има три деца от брачна половинка си - синове Александър Хю Джордж Чолмондели и лорд Оливър Тимъти Джордж Чолмондели, и щерка лейди Ирис Марина Алин Чолмондели.

С връзки с кралското семейство

Лейди Роуз произлиза от семейство аристократи, които са построили трайни връзки с английското кралско семейство. Роуз е щерка на уеб дизайнера Тимъти Ханбъри и стилната дизайнерка Ема Ханбъри.
 Снимка 658382

Освен родителите ѝ, бабата на Роуз, лейди Елизабет Ламбарт, също e добре познато име в кръга на кралското семейство. Елизабет e една от шаферките на кралица Елизабет II на сватбената й гала през 1947 година със брачна половинка си Филип Маунтбатън.

Синът на Роуз, лорд Оливър, също служи като почетен паж на крал Чарлз III на коронацията на монарха през 2023 година

И някогашен модел

Преди да се омъжи за Дейвид, Роуз е работила като модел с английската организация Storm Models, съгласно голям брой издания.
 Снимка 658383

Намеса в политиката

Освен в стилния бизнес, лейди Роуз работи с политика Майкъл Гоув като политически откривател.

Говори се, че Роуз е другар с Кейт и Уилям

Според People лейди Роуз е билка другарка на принца и принцесата на Уелс. Или най-малко е била, преди изказванията за връзка, които се появиха през 2019 година Тя живее покрай Кейт и Уилям в Англия, защото домът на Роуз е в Houghton Hall, а този на принцът и принцесата - в Anmer Hall. 
 Роуз Ханбъри за хипотетичната й връзка с принц Уилям - маркизата отхвърля изказванията
Какво разяснява дамата, набедена за държанка на принц Уилям

Роуз Ханбъри отвръща на обвиняванията

Предполагаемата афера 

През последните няколко години се говореше, че Уилям и лейди Роуз са имали спекулация по време на третата бременност на Кейт със сина им принц Луи. Уилям, Кейт и Роуз не разясниха обществено спекулациите и голям брой кралски специалисти и кореспонденти осъдиха слуховете, само че заради някаква причина Кейт и Роуз ненадейно престават да са близки. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР