Сара Фъргюсън, херцогинята на Йорк, е диагностицирана с агресивен рак

...
Сара Фъргюсън, херцогинята на Йорк, е диагностицирана с агресивен рак
Коментари Харесай

Сара Фъргюсън е диагностицирана с агресивен рак на кожата след операция за рак на гърдата

Сара Фъргюсън, херцогинята на Йорк, е диагностицирана с нападателен рак на кожата единствено месеци откакто е получила диагноза рак на гърдата.

„ След диагнозата й с ранна форма на рак на гърдата това лято, Сара, херцогинята на Йорк, към този момент е диагностицирана със недоброкачествен меланом “, сподели представителят на 64-годишната жена пред Express в неделя.

„ Нейният кожен лекар изиска няколко бенки да бъдат отстранени и оценени по същото време, когато херцогинята беше подложена на реконструктивна интервенция след нейната мастектомия, и една от тях беше разпозната като ракова. “

Лекарите към този момент работят, с цел да открият дали е било уловено рано, добави нейният представител, потвърждавайки, че диагнозата е „ тревожна “, само че Фърги е в „ приповдигнато въодушевление “.

„ Херцогинята желае да благодари на целия медицински екип, който я поддържа, изключително на нейния кожен лекар, чиято зоркост подсигурява, че заболяването е открита, когато е била “, приключва изказването. „ Тя има вяра, че нейният опит подчер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР