Сара Джесика Паркър на 57 г. е истинско вдъхновение за

...
Сара Джесика Паркър на 57 г. е истинско вдъхновение за
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър и оптимизмът срещу стареенето

Сара Джесика Паркър на 57 година е същинско ентусиазъм за позитивното разбиране на стареенето. Положително отношение към живота освен ни оказва помощ психически да се надигнем против времето. То ни разрешава да се грижим за естествената си хубост без неизменност. И всичко това без да губим сила в изтощително търсене на безконечната младост.

Какво има да ни каже Сара Джесика Паркър по тематиката?

„ Спрете да казвате, че сивите коси ви вършат остарели “. Така актрисата от „ Сексът и градът “ разяснява множеството публикации, възхваляващи избора й да не боядисва повече косата си. Избор, непризнат от самата актриса, която трябваше да разясни, че светлите й кичури не са нищо повече от доста избледнели руси акценти.

 Сара Джесика Паркър - какво има да ни показа звездата?

Именно поради нейната положителна визия и възторг, марката RoC Skincare избра актрисата за лице и глас на акцията си: „ За да вдъхновите дамите да трансформират гледната си точка по тематиката за остаряването, заменете безпокойството от отминаващото време с насладата от това да го живеете. “

Положителната умствена настройка е обвързвана с по-голямо благополучие и задоволство от живота. Но също и с по-голямо физическо благоденствие. Всъщност всичко това оказва и значими последствия върху сърдечно-съдовото здраве, върху толерантността към напрежението, върху себеуважението, взаимоотношенията с близките и способността да преследваме задачите си. Оптимистите живеят по-дълго и по-щастливо. И даже наподобяват по-добре! Практикуването на оптимизмът има същински антиоксидантен резултат върху кожата.

 Положителната умствена настройка е обвързвана с по-голямо благополучие и задоволство от живота.

Актрисата удостоверява това:

„ Ние прекарваме толкоз доста време от живота си в схващане и създаване на хората, които бихме желали да бъдем! С придвижване на възрастта осъзнах, че имам от ден на ден и повече способи и благоприятни условия да вземат решение проблеми, да правя оценка и слушам обстоятелства и неща, които не са безусловно приятни “, споделя от “Сексът и градът ”.

Факт е, че главното безпокойствие е обвързвано с физическите промени. А те са породени от стареенето, следвани от обществения напън на околната среда и нереалистичните облици, представяни в обществените мрежи.

 Актрисата от

Притеснение, което се потиска, с помощта на положителната грижа за кожата – метод да се грижите за себе си всекидневно и да „ подхранвате “ позитивния метод към този неминуем развой! Не забравяйте, че хубостта е въпрос на позиция и всеки я има.

Сара Джесика Паркър употребява този бюти трик непрекъснато на снимачната площадка

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР