Сър Шон Конъри се е подписал дебело в историята на

...
Сър Шон Конъри се е подписал дебело в историята на
Коментари Харесай

Пет любими филма с Шон Конъри

Сър Шон Конъри се е подписал дебело в историята на киното още със седемте кино лентата от поредицата „ Джеймс Бонд ”, с които остава вечно най-хубавият тълковник на героя на Иън Флеминг.

Роден в последна беднотия, заставен да работи от доста дребен, с цел да устоя фамилията си, той цялостен живот се води от максимата, която самичък цитира: „ Няма по-голямо предизвикателство от това да извадиш най-хубавото от индивида. ”

За 86-годишния Шон Конъри може да се каже, че е ослепителен образец за персона, съумяла да покаже нескрито най-хубавото, на което е способна, в кариера, разпростряла се в границите на пет десетилетия.

Сър Шон Конъри има три награди „ Златен глобус ”, един (за „ Недосегаемите ”) и доста други награди и самопризнания, в това число му звание, с което го удостоява през 2000 година

За толкоз огромна кариера е мъчно да се отберат пет, 10 и даже двайсет кино лентата, които са наложителни за гледане. Тук подбрахме единствено тези пет, които считаме, че всеки фен на киното би трябвало да е гледал.

 

The Molly Maguires (1970 г.)



 

„ Името на розата ” (1986 г.)



 

„ Недосегаемите ” (1987 г.)



 

„ Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход ” (1989 г.)



 

„ На лов за Червения октомври ” (1990 г.)



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР