Сър Род Стюарт посрещна новата година със семейството си в

...
Сър Род Стюарт посрещна новата година със семейството си в
Коментари Харесай

Сър Род Стюарт и семейството, „гордеещи се с шотландското наследство“, докато се наслаждават на почивка в петзвезден хотел

Сър Род Стюарт посрещна новата година със фамилията си в Шотландия в неделя, когато емблематичният артист се появи на Jools Holland's Годишният Hootenanny се излъчва по BBC.

78-годишният артист на Baby Jane направи своя дебют в дългогодишното шоу в навечерието на Нова година, като Джос Стоун, Оливия Дийн, Пол Джоунс, PP Arnold, Raye, Sugababes и The Mary Wallopers също се причислиха Джоулс и неговият Rhythm & Blues Orchestra, до момента в който звъняха през 2024 година със жанр.

Но защото Род удиви феновете на BBC с присъединяване си в авансово записан специфичен филм в неделя вечерта, рокаджията и фамилията му в действителност изживяваха живота си в петзвезден хотел в Шотландия - наслаждавайки се на своя „ първи в историята # hogmanay " и възприемайки тяхното шотландско завещание.

След като отпразнува успеха на обичания си футболен тим Селтик с 2-1 над Рейнджърс в събота, Род, брачната половинка му Пени Ланкастър и техният 18-годишен наследник Алистър бяха видяни да се любуват на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР