Сър Пол Маккартни завършва първия си мюзикъл, който ще бъде

...
Сър Пол Маккартни завършва първия си мюзикъл, който ще бъде
Коментари Харесай

Пол Маккартни пише първия си мюзикъл

Сър Пол Маккартни приключва първия си мюзикъл, който ще бъде театрална акомодация на кино лентата "Животът е прелестен " от 1946 година, дело на Франк Капра, предадоха международните организации.

Продукцията би трябвало да види бял свят през 2020 година. Сър Пол написа музиката и текстовете благодарение на британския сценарист Лий Хол, прочут с работата си над "Били Елиът " и "Рокетмен ". Продуцент на шоуто ще бъде Бил Кенрайт.

"Животът е прелестен " на режисьора Франк Капра с Джими Стюарт в основната роля споделя историята на Джордж Бейли (Стюарт), обезсърчен предприемач обзет от тежки мисли за самоубийство в навечерието на Коледа. В този тежък миг му се явява неговият ангел-хранител, който му демонстрира по какъв начин би изглеждал миналия живот при положение, че Бейли не съществуваше.

"Писането на мюзикъл в никакъв случай не ме е привличало, само че откакто разговаряхме с Лий Хол и Бил Кенрайт взехме решение да се впуснем в това премеждие! ", довери някогашният член на "Бийтълс ".

По неговите думи сюжетът на "Животът е прелестен " е една универсална история, която може да се случи на всеки един от нас.

Сър Пол към този момент е написал седем песни за първия си мюзикъл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР