Сър Кеир каза, че женомразството е първопричината“ за насилието срещу

...
Сър Кеир каза, че женомразството е първопричината“ за насилието срещу
Коментари Харесай

„Искам дъщеря ми да е в безопасност“: Стармър разкрива личната си мисия за справяне с насилието срещу жени и момичета

Сър Кеир сподели, че женомразството е „ първопричината “ за насилието против дами и девойки и сподели, че оправянето с сходни възгледи би трябвало да бъде „ основна част от учебната отчетност “.

Коментарите му идват дни откакто старши народен представител от торите Каролайн Ноукс подлага на критика личното си държавно управление за отвод да се ангажира с нова тактика за полово обучение за момчета, която има за цел да се оправи със половия тормоз и пола учредено на принуждение.

Комитетът за дамите и равенството прикани то да бъде въведено в учебните заведения и сподели, че образованието по връзки, секс и здраве (RSHE) би трябвало да стане наложително в шести клас и в колежи.

Но до момента в който държавното управление сподели, че ще „ обмисли “ по какъв начин да ускори насоките по въпроса, то не съумя да се ангажира с приемането на рекомендациите от междупартийната група от депутати.

Отхвърлянето идва след извънредно Данните на YouGov разкриха, че към една четвърт от младите мъже са съгласни с възгледите на мизогинистичния инфлуенсър Андрю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР