Сър Алекс Фъргюсън и неговият първи капитан в Манчестър Юнайтед

...
Сър Алекс Фъргюсън и неговият първи капитан в Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Сър Алекс и Брайън Робсън, заедно с още 70 000, аплодираха новия Роналдо

Сър Алекс Фъргюсън и неговият първи капитан в Манчестър Юнайтед Брайън Робсън бяха две от футболните митове измежду 70-те хиляди на „ Олд Трафорд “ за финала на Купата на Футболната асоциация за младежи до 18 година Досегашният връх за посещаване бе 38.187 през 2017 година

В него Манчестър победи с 3:1 Нотингам Форест, а публиката към този момент настройки ария в чест на Роналдо - „ Вива Роналдо! “, с името на новата звезда на „ алените дяволи “ Алехандро Гарначо ( “Вива Гарначо! “).

17-годишният аржентинец, на който преди мача бе връчена премията за най-хубав футболист до 18 година (от Юнайтед са я печелили звезди като Гигс, Скоулс, Фил Невил и Рашфорд), направи през второто полувреме 2:1 от противоречива дузпа за фаул против него, преди да закове крайното 3:1 след рикошет.

Той отпразнува попадението си от дузпа като идола си Роналдо, което очевидно беше репетирано, тъй като се включиха уместно и съотборниците му.



Гарначо бе притеглен през септември 2020 година От Атлетико М под носа на Реал Мадрид и Борусия Дортмунд.Той има испанско и аржентинско поданство - роден в Мадрид с майка аржентинка, играл е за юношеските обединения на Испания, само че бе привикан от Лионел Скалони в първия тим на Аржентина. Затова и при празненствата си за купата с Юнайтед той извади аржентинско знаме.

Младокът направи своя дебют в първия тим на Манчестър Юнайтед против Челси на 28 април във Висшата лига.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР