Съпрузи от САЩ бяха осъдени на 130 години затвор заради

...
Съпрузи от САЩ бяха осъдени на 130 години затвор заради
Коментари Харесай

Тези родители докараха бебетата си от глад на прага на смъртта, но после...

Съпрузи от Съединени американски щати бяха наказани на 130 години затвор поради незаконна небрежност към деветмесечните им близначки. реклама Ейслин Милър, на 24, и Кевин Фаулър, на 25, били упрекнати в закононарушения към децата си предишния месец в Оклахома, Съединени американски щати. Този понеделник съдията Уилям Мюсман отсъдил съгласно настояването на прокурора двойката да получи оптималната допустима присъда.

Съдията санкционирал родителите за тяхното чудовищно отношение към бебетата, които тежали единствено по 4 кг, когато ги разкрили през декември предходната година. „ Според мен децата са били на прага на гибелта “, споделил съдията по време на процеса. Двойката била задържана през декември, откакто лекарите от Спешна помощ алармирали на полицията, когато децата били доведени за лекуване. Когато служителите на реда претърсили дома им, разкрили котешки фекалии, размазани по стените.

И двете деца имали жестоки обриви и възпалени сектори. Едното бебе имало кичур коса, безизходен към пръста, а другото имало фекалии в ухото. Двете по-големи деца в фамилията на възраст 2 и 3 години също били занемарени, само че не в степента, в която били бебетата. Лекарите свидетелствали, че до момента в който са преглеждали бебетата, от гениталиите на едното изпълзяла личинка. След ареста Милър и Фаулър споделили на полицията, че се опитвали по едно и също време да бъдат родители и да работят по доста часове.

Споделили и че имат незадоволителни здравни осигуровки, заради което не са потърсили здравна помощ за бебетата. Майката на мъжа и родителите на дамата също са с обвинявания по случая. Всички пледирали непорочност, когато били задържани през декември. Следователите по случая споделят, че това е най-тежкия случай на неглижиране на деца, който са виждали, а когато разкрили момиченцата, те приличали на скелети.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР