Съпругата обвинила китаеца в това, че невнимателно се грижи за

...
Съпругата обвинила китаеца в това, че невнимателно се грижи за
Коментари Харесай

Ревнив мъж скочи от петия етаж напук на жена си и оживя

Съпругата обвинила китаеца в това, че невнимателно се грижи за детето им, до момента в който тя не е у дома. Мъжът се ядосал и скочил на инат на жена си от прозореца на жилището им на петия етаж, само че се приземил на балкона на третия етаж и оживял. Оживявайки след рухването, той се обадил на обичаната си и я предизвестил, че отива да се удави в близкия водоем.



Изплашената жена незабавно позвънила в полицията. Мъжът бил открит в безсъзнание в плитки води. Китаецът незабавно бил откаран в болничното заведение и му оказали здравна помощ. В момента пациентът е в устойчиво положение.



В диалог с публицисти той се оплакал, че след раждането на детето брачната половинка му спряла да му обръща внимание. Жената от своя страна разказала на полицията, че брачният партньор й скочил през прозореца, до момента в който пиели и обсъждали държанието му. Тя също по този начин отбелязала, че мъжът й в действителност я ревнувал от сина им и непрекъснато претендирал внимание.



Потребителите в мрежата поддържаха майката, осъждайки постъпката на китаеца. "Изглежда, че тя отглежда две деца ", - разясняват някои от тях случая. - Това е толкоз детско. И по какъв начин може той да се назовава татко? ”- възмутиха се други консуматори.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР