Съпругата на Владо Николов – Мая, изненада волейболния шампион с

...
Съпругата на Владо Николов – Мая, изненада волейболния шампион с
Коментари Харесай

Жената на Владо Николов празнува рожден ден във „Фермата“

Съпругата на Владо Николов – Мая, изненада волейболния първенец с празненство за рождения си ден във „ Фермата “ довечера. Рожденичката докара и тримата им сина, които виждат татко си за първи път от месец насам. Фамилията завари първенеца като аргатин, до момента в който мели брашно за храната на останалите. Самият Владо призна, че е до този миг не е разбирал какъв брой доста му липсва фамилията и незабавно провежда празненството за брачната половинка си.

„ Мая ще направи салата, а аз барбекю “, блестна фермерът – първенец, до момента в който вадеше розовите мръвки телешко пред изгладнелите участници. Вино и сладкиши допълваха изобилието на по традиция постната фермерска софра. Под аплодисментите на останалите участници Владо целуна жена си и й подари букет с папури и горски цветя, набран от останалите. Николов разведе жена си и синовете си из издигнатите от него обекти и ги възхити с достиженията си. Капитанът изигра съществена роля при покриването на юртата, в която фермерите спят и показва неподозирани строителни заложби. Отношението му към жена му съумя да просълзи част от фермерките, които завидяха благородно на Мая.

„ С Мая се запознахме преди много години на рожден ден на обща другарка. Потанцувахме, поговорихме и по този начин стартира една дълга връзка. Тя отпътува за Израел да играе и по метода, по който ми липсваше разбрах, че желая да съм с нея “, описа за началото на връзката им капитанът. „ Всичко е 50 на 50 – тя дава и аз давам “, разкри тайната на щастливия брак с четири деца Николов. Съпругата на Владо си потегли от шоуто под шумните викания на доволните и нахранени фермери.

„ Е, викат и мойто име “, пошегува се Мая Николова преди да води тримата си сина при петмесечната им сестра Дария, която пропусна празненството. Преди ден Владо Николов беше пратен за аргатин от фермерката на седмицата Божидара, което го приближи с една стъпка до двубой за оцеляване във „ Фермата “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР