Съпругата на уважавания ортопед и председател на комисията по здравеопазване

...
Съпругата на уважавания ортопед и председател на комисията по здравеопазване
Коментари Харесай

Жената на уважаван врачански лекар се похвали: Аз замерих зам.-министърката с яйца

Съпругата на уважавания ортопед и ръководител на комисията по опазване на здравето във врачанския общински съвет доктор Георги Комитски – Полина, е замерила с яйца заместител здравната министърка Жени Начева при днешното й посещаване във врачанската болница. Това заяви самата тя, представена от BulNews.bg.

Жената, която също работи в лечебницата от 2010 година насам като счетоводител, изрази недоволството си против бездействието на страната за справяне с проблемите в здравното заведение.

„ Постъпката е в символ на митинг против геноцида на популацията на Врачанска област, който се прави със затъркването на окръжната болница “, сподели Комитска и добави: „ Със затварянето на от ден на ден отделения животът и здравето на хората са изложени на риск, защото се закриват основни структури в лечебницата. По този метод се нарушава конституционното право на хората за достъп до опазване на здравето “.

„ Същевременно при визитата си Начева показва тотално непознаване на обстановката, като съобщи, че по нейна информация всички отделения действат обикновено “, разяснява още Полина Комитска и продължава: „ На всички срещи досега заместник-министърката демонстрира непросветеност, като не може да отговори на поставените й въпроси. Същевременно тя залъгва лекарите и жителите на региона с празни обещания “.

„ Бясна съм! Идват и лъжат хората! Ако пристигна отново, отново ще я замеря! “, сподели ядосаната Комитска.

Полина Комитска се била запасила с две яйца. Първото обаче пропуснало задачата си и се разрушило в стената зад зам.-министър Начева. При втория удар тя се прицелила по-точно и яйцето се счупило в краката на гостенката.

За протестния акт на госпожа Комитска полицията ѝ е съставила сигнален протокол.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР