Съпругата на топволейболиста Цветан Соколов му спретна страхотна изненада за

...
Съпругата на топволейболиста Цветан Соколов му спретна страхотна изненада за
Коментари Харесай

Съпругата на Цецо Соколов го изненада приятно

Съпругата на топволейболиста Цветан Соколов му спретна страхотна изненада за рождения ден. Деляна провежда скрито празненство за рождения ден на национала, който на 31 декември навърши 28 година

Ден по рано бе последният мач за годината на Соколов и съотборниците му от " Кучине Лубе ". Шампионите надделяха с 3:1 като домакини " Вибо Валентия ", а след срещата Деляна предложила на обичания си да излязат за по едно пиво. Тя споделила на брачна половинка си, че мястото е изненада и завързала очите му с забрадка, като го направлявала до влизането в заведението. След като свалил кърпата от очите си, Соколов видял съвсем всичките си съотборници и по-близки италиански другари.

Най-добрият блокировач в Италия за предходната година трябваше да получи отмора за последния мач от шампионата, само че при 1:1 с " Вибо Валентия " старши треньорът се принуди да го пусне. Диагоналът на националния тим направи повече от запаметяващо се включващо - за два гейма записа 8 от 10 точки в офанзива и 3 блокади, а " Кучине Лубе " размаза противника.

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР