Съпругата на президента Румен Радев Десислава възкръсна“ в социалната мрежа

...
Съпругата на президента Румен Радев Десислава възкръсна“ в социалната мрежа
Коментари Харесай

Деси Радева се появи! И забърка здрава интрига

Съпругата на президента Румен Радев Десислава „ възкръсна “ в обществената мрежа фейсбук след близо 3-годишно цялостно безмълвие и неявяване.

Първата дама се е завърнала към старите привички, а точно да разгласява среднощните си размисли, като още веднъж шокира виртуалните си другари със скандално признание, написа вестник Ретро.
-->
„ Когато селянията те задушава, извиси се духовно... с цел да се разграничиш! Искам да стигна до там, където е бяло! “, написа президентшата и добави ария на обичания си реализатор Любо Киров към обявата.

Датата на завръщането на Деси във фейсбук пространството се оказва напълно неслучайна. Пиперливото ѝ изявление, в което наскърбява на „ селяни “, в действителност е написано единствено няколко часа след рождения ден на първата брачна половинка на Румен Радев.

Банкерката Гинка Кесякова, която е майка на двете деца на президента, чества своята 47-а годишнина на 18 януари. Повода тя отбелязала дискретно с другарска компания в столицата. По всяка възможност е получила и специфична честитка и жест на внимание от своя някогашен брачен партньор. Може би точно това е повода единствено няколко часа по-късно Десислава Радева да напише многозначителния коментар в своя персонален фейсбук профил.

Досега първата брачна половинка на Радев в никакъв случай не си е разрешавала да разяснява актуалната му жена, поради която в действителност президентът се развежда с майката на децата си Дарина и Георги  през 2014 година Гинка съумява даже да му елементарни обстоятелството, че бракоразводното им дело е на 20 януари – единствено 2 дни след нейния рожден ден.

Фината и елегантна банкерка към този момент години наред заобикаля публичността и не търси ненужно внимание. Тя към момента поддържа чудесни връзки с всички родственици на президента, включително с майка му Станка и сестра му Лозана. Топлите им усеща към нея обаче по никакъв начин не се нравели на Десислава, издават близки до семейството.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР