Съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева, е била

...
Съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева, е била
Коментари Харесай

Полицейски патрул проверил колата на Десислава Радева в "Бояна"

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева, е била спряна от полицейски патрул в квартал " Бояна " в София в сряда вечерта. По информация на " 24 часа " повода е несъобразена скорост и отвод да се спре по сигнал на служителите на реда, поради който последвала гонка.

Пред " Дневник " от Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че брачната половинка на президента е била проверявана на пътя, само че отхвърлиха всевъзможни детайлности: " Имало е имало полицейска инспекция. Уточняват се събитията. Това се е случило през вчерашния ден в квартал " Бояна " - близо към държавното трасе ", разясниха от Министерство на вътрешните работи.

От вътрешното ведомство препратиха към Националната работа за защита (НСО).

До момента от службата не са открити за коментар. Първоначално от президентството се въздържаха от коментар, защото ревизираха информация. След това обясниха за " Дневник ", че оповестената информация е погрешна.

Според първичната версия, оповестена във в. " 24 часа ", Радева управлявала сама автомобил. Малко по-късно информацията беше изменена и към този момент гласи, че брачната половинка на президента се е возила в кола на НСО, ръководена от водач на службата.

От началото на мандата на президента Румен Радев и брачната половинка му е с защита от НСО.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР