Съпругата на президента на Република България Румен Радев – г-жа

...
Съпругата на президента на Република България Румен Радев – г-жа
Коментари Харесай

Десислава Радева преряза лентата на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив

Съпругата на президента на Република България Румен Радев – госпожа Десислава Радева, преряза лентата за формалното разкриване на XXVII-я Италиански фестивал на хубостта и прическата през днешния ден в Пловдив. В церемониалния акт й асистираше брачната половинка на италианския дипломат в България Н. Пр. Стефано Балди – госпожа Антонела Ренци. Престижният профилиран конгрес за фризьорство се организира в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив и ще продължи до неделя, 25 март, в това число, оповестиха уредниците от “Christian of Roma”.
 фестивал на хубостта и прическата  фестивал на хубостта и прическата  фестивал на хубостта и прическата  фестивал на хубостта и прическата  фестивал на хубостта и прическата  фестивал на хубостта и прическата  фестивал на хубостта и прическата  фестивал на хубостта и прическата  Десислава Радева фестивал на хубостта и прическата
Стартът му бе даден с впечатляващо балетно шоу и ревю на прически, които стилистите на “Интеркоафюр-България” оформяха на сцената. Нестандартният театър, озаглавен “Да спасим флората и фауната”, мина под звуците на “Годишните времена” от Вивалди. Шоуто бе самобитен подарък от доайена на българските фризьори и президент на “Интеркоафюр-България” за Източна Европа – стилист Кръстьо Капанов, който насочи одобрение към уредниците от “Christian of Roma” за 25-годишния празник на компанията.

Сред формалните посетители бяха генералният консул на Република Турция в Пловдив Хюсейин Ергани, съпругите на посланиците у нас на Кралство Белгия – госпожа Джае-Йон Че, и на Южна Корея – госпожа Ким Джиън. Присъстваха също зам.-областният шеф на Пловдив Ивелина Апостолова, зам.-кметът на града Георги Титюков, почетните консули на Италия в Пловдив – Джузепе ди Франческо, и на Франция – Теофана Брадинска, шефът на Международен панаир – Пловдив доктор Иван Соколов, президентът на Италианската комерсиална камара Марко Монтеки.

18 зрелостници от обществени домове от цялата страна бяха специфичните посетители на церемонията по откриването на Италианския фестивал на хубостта и прическата. Тези зрелостници са включени в тазгодишната самодейност на президентството “Подкрепи една мечта” и ще бъдат подготвени гратис в специалността на фризьора. Социалната акция се реализира с помощта на напъните на госпожа Десислава Радева в взаимно партньорство с “Christian of Roma” по създадени наставнически стратегии от 660 образователни часа. След сполучливо полагане на изпит възпитаниците на обществените домове ще получат Свидетелство за професионална подготовка 2-ра степен, годно в България и в чужбина, и стаж в влиятелни салони, обясниха уредниците. По време на 3-дневния конгрес в Пловдив младежите ще имат опция да се допрян до изкуството на топ коафьори от целия свят, работили за блестящите седмици на модата в Милано, Ню Йорк, Париж. Сред тях се открояват имената на Скот Фос от Съединени американски щати, Руслан Татянин и Андзор Закутов от Русия, Саверио Палма от Италия. Асовете на фризьорството ще имат майсторски класове. На подиума в Палата 2 с шоу спектакли и демонстрации ще се изявят и най-хубавите български стилисти.

За младежите фризьорството е една от най-вълнуващите специалности, точно тъй като дава благоприятни условия за креативност и нахлуване в света на шоубизнеса, считат уредниците. 18-те момчета и девойки ще получат по традиция и прическа за своя бал. Групата им ще участва и на годишните състезания за фризьори от цялата страна, както и на провеждащото се за пръв път национално състезание за маникюр. В него са записани над 100 участници. Реализира се в партньорство с Асоциацията на маникюристите у нас. В програмата на форума е включен и семинар за маникюристи, в който ще вземат участие имена от мощната съветска школа. В последния ден – неделя, 25 март, ще се организира състезанието за грим, оповестиха уредниците.

Затрогващи фрагменти на бедстващи деца от целия свят бяха излъчени по време на откриването на Италианския фестивал на хубостта и прическата. “Това са хлапета, които знаят какво е злощастие. И както е споделил Дж. Ф. Кенеди още през 1961 година: Или човечеството ще завърши с войната, или войната ще завърши с човечеството”, изрази посланието на “Christian of Roma” Давиде Кристиано.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР