Съпругата на президента Десислава Радева избра семпъл костюм в класичеката

...
Съпругата на президента Десислава Радева избра семпъл костюм в класичеката
Коментари Харесай

Деси Радева показа стил, посрещна албанския президент в семпъл костюм в черно и бяло

Съпругата на президента Десислава Радева избра обикновен костюм в класичеката черно-бяла гама за визитата на албанския президент Байрам Бегай и половинката му Арманда Бегай в София.

 

Държавният глава на Албания е на публично посещаване в България по покана на българския държавен глава Румен Радев.

 

Визитата е в подтекста на 110-годишнината от установяването на двустранни дипломатически връзки сред двете страни, която се отбелязва през актуалната година.

 

В четвъртък от 10:00 часа пред храм-паметника „ Св. Александър Невски “ се състоя формалното посрещане на президента Байрам Бегай и брачната половинка му. 

 

По време на церемонията президентшата Десислава Радева се отличи с елегантна визия. Тя бе избрала черна рокля с кройка по тялото и вталено бяло сако от туит.

 

Прическата на първата дама бе чудесно фризирана и изрусена. Тя бе допълнила тоалета си и с типичен обувки с тока, като съзнателно бе съобразила размера на тока с високата си и стройна фигура.

 

Албанската президентша също бе избрала класическата композиция от черно и бяло, като бе заложила на изчистена черна рокля с пола вид " камбанка " и сако в същата вълнена материя. Арманда Бегай бе допълнила визията си с забавен аксесоар - обемна брошка с бяло цвете.

 

Румен и Десислава Радеви бяха подготвили специфична стратегия за високопоставените си посетители. В сряда вечерта двамата президенти и съпругите им Десислава Радева и Арманда Бегай уважиха софийската премиера на оперетата-мюзикъл „ Калас и Онасис “. Събитието се състоя в зала 1 на НДК.

 

Представлението бе с присъединяване на солисти, хор и балет на Държавната опера – Варна, както и на оркестър и хор на Националния спектакъл за опера и балет на Албания.

 

„ Много съм щастлива, че съм тук, дружно с театъра за опера и балет на Албания, защото музиката не знае граници, няма паспорти и не минава през митница. Ние имаме следния израз – не можеш да празнуваш без другари, и доста сме щастливи, че тук сме точно, с цел да честваме Новата година “, сподели преди началото на спектакъла Абигела Вощина, шеф на албанския народен спектакъл за опера и балет.

 

„ България и Албания имат дълги взаимоотношения в региона на културата, и се надявам те да продължат, и да се развиват още повече и в бъдеще. Ние няма да спрем, до момента в който не създадем безусловно интернационалните и безусловно международни нашите театри – посредством музиката и посредством прелестния бърз темп “, сподели още тя.

 

Визитата на първото семейство на Албания у нас завършва в четвъртък.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР