Съпругата на Михаел Шумахер – Корина, вече разполага със запис

...
Съпругата на Михаел Шумахер – Корина, вече разполага със запис
Коментари Харесай

Съпругата на Шумахер получи запис от инцидента

Съпругата на Михаел Шумахер – Корина, към този момент разполага със запис на случая, който промени вечно живота на именития водач от Формула 1.

Видеото е от камерата на каската му и бе конфискувано от полицията на 29 декември 2013 година – денят, в който Шумахер претърпя рухването при каране на ски във Френските Алпи. Тогава Михаел загуби надзор и удари главата си в подал се през снега камък. Органите на реда пазеха записа, с цел да се уточнят детайлите при нещастния случай.

Точно пет години след случая, Шумахер продължава да се бори за живота си. Първоначално той бе в кома. От септември 2014 година се възвръща в къщата си на брега на Женевското езеро, като положението му се пази в загадка. Появяват се спорни информации, а семейство Шумахер резервира безмълвие.

„ Всички знаем, че аз просто не мога и не желая да разгадавам нищо за здравословното му положение, тъй като би трябвало да почитаме желанието на фамилията му. За страдание, това е единственият метод. Няма различен. Но желаеме да продължаваме да пазиме ползите му “, споделя мениджърката на Шуми – Забине Кам.

Михаел наложи доминация във Формула 1, траяла десетилетие сред 1994 и 2004 година Той е седемкратен международен първенец, а първата му победа е отпреди 26 години – през 1992 година на пистата „Спа“ в Белгия.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР