Съпругата на Краси Радков е развила тежка алергия от някои

...
Съпругата на Краси Радков е развила тежка алергия от някои
Коментари Харесай

Не е истина какво се случва със съпругата на Краси Радков! Шокирани лекари се хванаха за главата и забраниха на красавицата…

Съпругата на Краси Радков е развила тежка алергия от някои храни и лекарите са й сложили възбрана за съблюдаване на сходни режими, до живот, написа HotArena.

Покрай брачна половинка си Станислава си сътвори много потребни контакти и постоянно е канена да води разнообразни събития. Тя бе водеща на сватбата на Фики и Гюлджан, а преди този момент и на венчавка на сина на някогашната министърка Долорес Арсенова.

Семейната скица до неотдавна работела безупречно, а Стаси внасяла в бюджета на дома солидни възнаграждения, които другояче двамата биха взели за година работа в театъра. От женска суетност обаче чаровницата решила да се подложи на диета, макар че нямала потребност от това.

И си докарала маса проблеми.

Заради честите гладувания Станислава развила алергия и преди няколко седмици получила тежък обрив. Проверка при кожния лекар посочила, че има нетърпимост към някои храни.

Отделно, поради режима на диетите, хубавицата си разрушила и здравето. Резултатите от прегледите посочили, че имунната й система е изцяло разрушена.

Жената на Краси Радков изкарала кошмарно зимните месеци, защото и при най-малкото захлаждане се разболявала. Вирусите я атакували през седмица и било съвсем невероятно да поема задължения за частни празненства.

В резултат, Краси Радков поемал доколкото е допустимо и нейните участия. Заради това комикът с месеци съвсем не се прибирал вкъщи.

Лекарите категорично предизвестили Стаси да се откаже от диетите, в случай че й е благо здравето. И да не помни за изтощителните режими, като си построи просвета на хранене.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР