Съпругата на известния американски актьор от мексикански произход Демиан Бичир

...
Съпругата на известния американски актьор от мексикански произход Демиан Бичир
Коментари Харесай

Ужасяваща трагедия! Самоуби се известна актриса СНИМКИ

Съпругата на известния американски артист от мексикански генезис Демиан Бичир е била открита на дъното на басейна в фамилната къща в Шърман Оукс. 43-годишната канадска моделка Стефани Шърк била на дъното на басейна към момента, когато Бичир се прибрал у дома от пазар, написа Блиц.

Той повикал парамедици, които съумели да я извадят, да я върнат в схващане и да я откарат в болница. Това се случило на 12 април.



След 8 дни в лечебното завеение, обаче, Стефани умряла на 20 април. Според първичната информация се твърдяло, че тя е на 37, само че формалните данни сочат, че е на 43.

Смъртта на хубавицата се разследваше като самоубийство, тъй като се появиха клюки, че към тялото ѝ имало прикрепени тежести, които да я държат на дъното на басейна. Твърди се, че тя страдала от непрекъснати прояви на меланхолия.



По-късно публично беше доказано, че Шърк се е самоубила. Като причина за гибелта правосъдните лекари показват аноксична енцефалопатия, асфиксия и удавяне.

Бичир, който е прочут с функциите си в сериалите „ Трева “, „ Мостът “ и идния „ Гранд Хотел “, разгласи тъжната вест в Туитър. „ С неописуема болежка разгласявам че на април 2019 година нашата най-скъпа Стефани Шърк, моята обичана и обичаща брачна половинка, си отиде безшумно “.



Освен като модел, канадката се изявява и като актриса. Тя преди малко беше завършила фотосите на кино лентата “Grudge ”, който ще се излъчи през 2020 година. Участвала е в епизоди на сериалите “CSI: Cyber ” и “Valentine’s Day ”. Отношенията ѝ с Бичир датират от 2011 година.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР