Съпругата на Боян Петров Радослава Ненова вече е в столицата

...
Съпругата на Боян Петров Радослава Ненова вече е в столицата
Коментари Харесай

Съпругата на Боян Петров от Непал: Не гоним вятърни мелници

Съпругата на Боян Петров Радослава Ненова към този момент е в столицата на Непал Катманду, а търсенето на алпиниста ни продължава. " Хеликоптерът би трябвало да излети натам. Ангажиран е един от най-хубавите водачи в света, има именити акции и доста разгадавам на неговия опит. Също и един от най-известните шерпи в Непал. Сигурна съм, че не гоним вятърни мелници, а действително спасяваме човек, " съобщи Радослава по NOVA.

Процедурата с хеликоптера се оказва комплицирана: " За първи път хеликоптер от Непал ще бъде позволен в Китай. Това е казус. Има условия, и хората в придвижване ги схващат. Китай към този момент разбра също, че не е спор сред страните, а се отнася за човешки живот. "

Пилотите също чакат визи, всичко е въпрос на документи, добави Поли Генчева, която също следи от място обстановката.

" За хеликоптера би трябвало да се внесе депозит от 50 000 $, огромни суми, с които не мога да отвръщам. Затова се обърнах към всички, които обичат Боян. За първи път се сблъсквам с подобен проблем и се изучавам в придвижване. Имам напълно поддръжката на външно министерство. Сигурна съм, че ще се откри всичко, от което има потребност, " добави Радослава.

Тя изясни, че за Боян не е проблем да изкара без инсулин няколко дни: " Проблем може да е противоположното, ниска захар, само че той носи кока-кола в себе си. Да не контролираш висока захар там не е съдбовно. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР