Съпругата на бившия футболист и участник в редица риалити формати

...
Съпругата на бившия футболист и участник в редица риалити формати
Коментари Харесай

Жената на Джаферович с обвинение от прокуратурата заради хулиганска изцепка

Съпругата на някогашния футболист и участник в редица риалити формати Ваня Джаферович се прояви като хулиганка на пътя. Гримьорката и риалити звезда Евгения Джаферович към този момент е с обвиняване от прокуратурата. Тя ще дава отговор за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди след случай с друга жена на пътя. Съпругата на ексфутболиста евентуално ще бъде осъдена с административна санкция, защото не е осъждана. Евгения може да получи санкция от 1000 до 5000 лева, в случай че бъде приета за отговорна.

Миналият петък рано сутринта, гримьорката и риалити звезда Евгения връхлетяла на непозната за нея жена. Разразил се екшън, поради който Джаферович била привикана в столичното 5 РПУ,  за да даде пояснение за агресивното си държание на улицата. След разпита е била пусната с гаранция от 1000 лв..
Инцидентът се е случил посред центъра на София минути преди 8 сутринта на 12 март. Съпругата на Ваня се счепкала със зам. основната редакторка на в. „ Монитор ” Наталия Радославова, която й направила забележка.

„ Карам Иван към учебно заведение, трафикът не е претрупан, той приказва с дядо си по телефона... Пресичам бул. „ Дондуков ” и се спускам по ул. „ Дунав ” в посока към учебното заведение. От прилежаща кооперация излиза руса жена, възраст - сложна за установяване. Води две дребни деца и пресича на неразрешено. Спирам. Жената държи тържествено кафе и още по-тържествено отваря вратата на паркирания насреща джип с цвят пералня „ Индезит ”. Децата, които очевидно са мънички стартират да се усукват към нея, до момента в който тя безусловно безогледно потегля да ги качва в колата от страната на платното. Изтръпвам цялата. Дори няма да разясня, че това е нелегално - има причина по нормативна уредба децата да се качват в автомобила само от страната на автомобила. Не ми се мисли какво ще стане, в случай че на някоя кола в тоя надолнище не й издържи спирачката... Свирвам й да качи децата от другата страна. Следват викове и псувни: „ Курво, това са деца, мааааа ”, реди силиконовата русокоска. „ Като са деца, спазвай закона и ги качи от страната на тротоара ”, виквам й аз. Това, което следва, обаче е ненадейно - силиконката зарязва децата и скачат с ритник върху колата ми. Аз натискам клаксона, до момента в който тя ме псува извън. Следва нов потрес - отваря вратата на колата ми и пред очите на детето ми ме удря два пъти - един път в ръката и един път в лицето. Иван е в потрес. Само секунда ми е потребност да преценява, че в случай че изляза ще я смажа... Но не по този начин желая да дисциплинирам сина си. „ Звъня на 112 ”, кресвам аз, до момента в който ботоксовата й разкривена физиономия диша на милиметър от носа ми. И стартирам да набирам незабавния телефон. Смелата силиконка ме напсува за последно и със скоростта на светлината изчезна с джипа си ”, описа в профила си в обществените мрежи Наталия.

Първоначално тя не разпознала, че нападателната руса жена е известната футболна брачна половинка. След случая Радославова подала тъжба в столичното 5 РПУ. Заради удара с крайник единият калник на колата й е съществено повреден, а самата Радославова има намерение да си търси правата по правосъден път. Джаферович твърди, че думите й са клюка и уронване на престижа й и също счита да търси истината в съда. 

„ Представяте ли си какво щеше да се случи, в случай че не дай си Боже, бях пуснала педала на спирачката? Не разбирам по какъв начин една майка може да е толкоз безотговорна към живота и здравето на личните си деца, както и да демонстрира такава експанзия пред очите им “, възмущава се журналистката.

Версията на Джаферович за случилото се е напълно друга. След абсурда със брачната половинка му, някогашният футболист на „ Берое ” и „ Локомотив София ” изригна с ядосан пост в обществената мрежа фейсбук. Той е уверен, че брачната половинка му е била предизвикана, само че не е блъснала журналистката.

„ Всяка заран караме (един от двамата) децата на учебно заведение и детска градина. Улицата, в която живеем, е тясна и от едната страна (дясната) е зона, където се паркират колите. Вчера Жени взема решение да закара децата и, излизайки от входа, потегля да пресича, дружно с децата, към колата ни, която е паркирана тъкмо насреща. Минава една кола, Жени изчаква и когато вижда, че няма придвижване, пресича, отваря вратата и почва да оказва помощ на децата да влязат. В този миг друга кола завива в нашата улица и почва да се спуска надолу и да свири на Жени. Сега - представете си обстановката, тъй като на мен ми се е случвало доста пъти. Виждаш, че някой стопира, с децата е (или за учебно заведение, или за градина), обикновено е да изчакаш... човешко е някак, нали? Тази госпожа обаче стартира да крещи на Жени да прибере децата, да натиска клаксона с единствена цел да може тя да мине по-бързо. След това потегля заплашително с колата към Жени, без да стопира. Докато децата ни се качват. В този миг става сдърпване сред двете, разправия; госпожата също е с детето си в колата, което прави цялата обстановка още по-абсурдна. Жени реагира в опит да отбрани децата си; може би по-бурно от вербална позиция, само че толкоз. Удари в лицето подсигурявам, че не е имало, само че обстановката е „ майка против майка, дума против дума ”, безапелационен е Ваня.

Източници на „ Уикенд ” издават, че Евгения и различен път си е изпускала нервите, само че в никакъв случай не е изригвала толкоз гневно. Съпругата на футболиста се държала много високомерно в последните години, откакто се снабди с относителна известност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР