Съпругата на бившия английски национал Уейн Рууни - Колийн Рууни

...
Съпругата на бившия английски национал Уейн Рууни - Колийн Рууни
Коментари Харесай

Заради клюки: Жената на Рууни осъди тази на Варди за 1,5 милиона паунда

Съпругата на някогашния британски национал Уейн Рууни - Колийн Рууни ще получи 1,5 милиона паунда в правосъдни такси от Ребека Варди, половинка на един от някогашните съотборници на Рууни - Джейми Варди, заяви организация " Ройтерс ". Решението е на съда откакто Колийн Рууни завоюва делото за клюка, заведено против нея от Ребека Варди поради отправените обществени обвинявания към нея, че е разпространявала злословия за семейство Рууни.

През лятото арбитър Карън Стейн отсъди, че 36-годишната Колийн Рууни сполучливо е потвърдила изказванията си, които значително са правилни и че 40-годишната Ребека Варди е имала достъп до персонални елементи, които са достигнали до вестник " Сън " посредством нейния сътрудник.
 Колийн Рууни продължава сполучливо да стопява извоюваното от Уейн
Колийн Рууни продължава сполучливо да стопява извоюваното от Уейн

Членовете на фамилията населяват 12-милионно имение

Варди бе наказана да заплати 90 % от съдийските разноски на Рууни, които възлизат на 1,67 милиона паунда, а 800 хиляди би трябвало да бъда изплатени доникъде на ноември.

Делото провокира сериозен публичен и медиен интерес поради забърканите в него известни фигури. По време на правосъдния развой бяха показани известия сред Ребека Варди и сътрудника й, включващи обидни забележки към Колийн Рууни и диалози за изтеклите в медиите информации.

Адвокатът на Рууни твърдеше, че Варди е изтрила други файлове и известия, а телефонът на сътрудника на Ребека Варди се оказа на дъното на Северно море откакто тя разгласи, че го е изпуснала от лодка. Според арбитър Стейн, ищецът и нейният някогашен сътрудник съзнателно са унищожили доказателства.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР