Съпругата на американския актьор Брус Уилис - Ема Хеминг, изрази

...
Съпругата на американския актьор Брус Уилис - Ема Хеминг, изрази
Коментари Харесай

Съпругата на Брус Уилис изригна: Спрете да пишете лъжи!

Съпругата на американския артист Брус Уилис - Ема Хеминг, изрази възмущението си от това какво пишат медиите за здравословното положение на нейния брачен партньор.

Ема, която от няколко години оказва помощ на най-скъпия човек в живота й да се бори с фронтотемпоралната деменция,е решила да закрие профила си в Instagram, с цел да постави точка на лъжите, които се популяризират по адрес на холивудската звезда ".

„ Чета в медиите, че брачният партньор ми към този момент не се радва на живота.(...) Мога единствено да кажа, че това не е правилно. Имам потребност обществото и тези, които пишат тези глупави заглавия, да спрат да плашат хората. Спрете да плашите хората, като си мислите, че незабавно щом някой е диагностициран с неврокогнитивно заболяване, че „ това е, всичко свърши, да си събираме багажа, няма какво повече да върша тук ". Защото това не е по този начин “, написа брачната половинка на Брус в Instagram.

Тя отбелязва, че е имало и има доста компликации, които семейство Уилис би трябвало да преодолява всеки ден. Всички те се тревожат за него, само че го възприемат по друг метод:

„ Да, тъжно е. Трябва да започнеш нов стадий от живота си. Но той би трябвало да бъде изпълнена с обич и благополучие за Брус. Нужно беше да положа доста старания, с цел да стигна до този миг. Но откакто разбрах всичко, животът в действителност закупи нов смисъл и у мен се роди възприятие и голямо предпочитание да му оказа помощ ".

Ема още един път приканва публицистите да не популяризират подправени вести.

„ Спрете да пишете тези безсмислени заглавия. Спрете да пишете неистини за брачна половинка ми, става ли? “.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР