Съпругата на Алек Болдуин Хилария разпространи информация, че двамата очакват

...
Съпругата на Алек Болдуин Хилария разпространи информация, че двамата очакват
Коментари Харесай

Алек Болдуин бие рекорди в Холивуд! Подскача от щастие

Съпругата на Алек Болдуин Хилария популяризира информация, че двамата чакат седмо дете в фамилията си. Тя разгласява прочувствено видео, в което двамата родители споделят на децата си, че скоро ще си имат още едно братче или сестриче.

След доста възходи и падения през последните няколко години имаме трогателен напредък и голяма изненада: още един дребен Болдуин е на път, показва Хилария в своя профил в Инстаграм.

Бяхме съвсем сигурни, че фамилията ни е приключено, само че сме безпределно щастливи от тази изненада. Споделям с вас момента, в който казахме на децата - както виждате, те са супер разчувствани! Новото ни бебе е ярък лъч в живота ни. Благословия и подарък в тези несигурни времена, добавя Хилария Болдуин.

Алек Болдуин е в сложен миг от живота си, защото е ответник по няколко цивилен каузи. На 21 октомври предходната година по време на подготовка на снимачната площадка на кино лентата Rust Болдуин инцидентно простреля операторката Халина Хъчинс и рани режисьора Джоел Соуза, откакто се оказа, че употребяваният от него реквизитен револвер е зареден с бойни, вместо с халосни патрони. Разследването по случая към момента продължава.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР