Съпругата и майката на Кирил Петков са първи приятелки и

...
Съпругата и майката на Кирил Петков са първи приятелки и
Коментари Харесай

Линда заведе свекървата на сладкарница

Съпругата и майката на Кирил Петков са първи приятелки и враждата снаха – свекърва не съществува посред им. Двете дами обичат да прекарват време дружно, а преди дни са били на разходка и на сладкарница по женски в центъра на София.

Mайката на някогашния министър председател – Венета, която дълги години живееше и работеше в Канада, се е прибрала назад в родината. Като пенсионер тя разполага с доста свободно време за приятни занимания, които споделя със своята единствена снаха. Въпреки че самата Линда е собственичка на заведение за торти и сладкиши, дружно със свекърва си са посетили конкурентна сладкарница, която се намира на пъпа на столицата, в една от директните на „ Витошка “.

Цените там са даже по-високи от тези, на които Линда продава своите здравословни десерти, вижда се от информация в менюто. Най-евтините стартират от 9,90 лв. за парче торта. Явно брачната половинка на Петков, която твърди, че е на режим и не употребява храни с глутен, захар и лактоза, от време на време си разрешава да наруши диетата си и да се почерпи с парче типичен сладкиш.

Двете със свекърва ѝ предпочели да седнат в градината на сладкарницата макар ниските температури и влажното време, тъй като не желали да се набиват на очи. Това била и една от аргументите самата Линда все по-рядко да се появява в своето заведение и да има повече помощници, които да я заместват в работните ѝ отговорности.

Канадката е близка и с двамата родители на мъжа си. Докато бащата на Кирил – Петко Петков, от 2007 година живее в България и се вижда всекидневно със сина си, жена му и внучките, брачната половинка му Венета едвам в този момент реши да прекъсне емигрантския си живот и имала потребност да навакса пропуснатите моменти с тях.


Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР