Съпругът в семейството на кабинета е Борисов. Има недоизказани неща

...
Съпругът в семейството на кабинета е Борисов. Има недоизказани неща
Коментари Харесай

Валерия Велева: Съпругът в семейството на кабинета е Борисов

Съпругът в фамилията на кабинета е Борисов. Има недоизказани неща в връзките сред ГЕРБ и Обединените патриоти. Мини фамилният скандал би трябвало да се позволи. Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 журналистът Валерия Велева.

"Няма да има бракоразвод, защото фамилната имуществена обност - властта, е с доста висока цена. Патриотите са опитомени в този кабинет, единственият бунтовник е Валери Симеонов. Обединените патриоти няма да създадат грешката на Реформаторите, кабинетът "Борисов 3 " ще бъде по-различен от "Борисов 2 ", добави Валерия Велева.

„ Веселин Марешки не приема оценки за себе си, а единствено обикаля малките екрани, клиент е на Темида, пробва се да се задържи на политическата сцена, а мястото му е компромисно. Марешки няма да влезе в ръководството, няма специалистите в партията му, не си заслужава да го разясняваме ", добави журналистът.

Според Валерия Велева няма съображение за избор на съмнение. "Имаме стопански разстеж, няма опция, която да поеме ръководството ", означи Валерия Велева. "Конфликтът сред президента и премиера са контрапродуктивни за страната и страната, слиза се на махленско равнище, разменят си квалификации, които са недостойни, има доста въпроси, които би трябвало да бъдат заложени към президента ", разясни Валерия Велева. Тя разяснява и правосъдните пристрастености към новия Висш съдебен съвет и новоизбраният началник на Върховен административен съд Георги Чолаков.

"Има няколко хипотези. Ако изборът бъде доказан, за какво трябваше да има напрежение. Ако не, започва нова процедура от 6 месеца. Възможно е да има въздействие на протестърски кръгове върху Дондуков 2 ", посочи Валерия Велева.

"В България няма президент, който да е определен без поддръжката на огромна политическа мощ. Недалновидно е да се разграничава от Българска социалистическа партия. Нямам подозрения в коректността на Радев, изключително във връзка с корупцията ", сподели още Валерия Велева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР