Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е застрелян. Покушението е

...
Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е застрелян. Покушението е
Коментари Харесай

Убиха мъжа на Наталия Гуркова в ЮАР

Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е убит. Покушението е осъществено нощес в град Бедфордвю в ЮАР, покрай Йоханесбург. По информация на локалните управляващи, мъжът е убит на светофар. Свидетели описват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са тъкмо до него и са произвели два изстрела против лидера, през страничното стъкло, след което са избягали.

Властите отхвърлят да оповестят детайлности за самоличността на жертвата, както и какви са вероятните аргументи за стрелбата.

По-късно в туитър се появи информация, че жертвата е Джордже Михалевич-съпруг на мис България Наталия Гуркова.

Капитан Андре де Жардер сподели пред TimesLIVE, че жертвата одеве била обядвала в ресторант в Бедфордвю и е била на път към дома си, когато е била нападната.

Мотоциклетът е бил марка " Кавазаки ". " Той е спрял на светофар и двама обвинени на мотоциклет са се доближили до него. Те са стреляли през прозореца ", сподели Жардер. Не можем да кажем какъв брой тъкмо изстрели са били създадени, нито какъв брой тъкмо са уцелили водача.

" След това той е траял да кара колата си още 100 метра, излязъл е и е паднал на земята ", разкри още капитанът от локалната полиция.

От полицията обявиха, че макар подозренията за ръката на подземния свят в покушението, претекстовете за него към момента не са известни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР