Съпругът на млада майка няма представа, че тя тайно намира

...
Съпругът на млада майка няма представа, че тя тайно намира
Коментари Харесай

„Не мога да понасям да съм около дъщеря си – всички ме смятат за страхотна майка, но аз го мразя“

Съпругът на млада майка няма визия, че тя скрито намира щерка им за „ отблъскваща “, както други допускат, че има потребност с цел да получите здравна помощ.

Майчинството може да бъде потрес за системата и доста нови родители считат, че условията на ново бебе са необикновено сложни за пригаждане. Безсънните нощи и натоварените дни, непрекъснати грижи за малко дете, могат да ви изтощят, само че една нова майка откри, че е невероятно даже да харесва щерка си, откогато я има.

Измъчената жена се омъжи млада и постоянно е желала деца само че забременява едвам на 19 години с 18-годишния си брачен партньор. Той не смяташе, че са подготвени да станат родители, само че тя го убеди, че са, защото другари й споделиха каква страхотна майка ще бъде.

Въпреки че поддържа външния тип пред другите и извършва всички отговорности, които се чакат с детето им, тя не намира преживяването за „ удовлетворяващото “ време, което е очаквала – в действителност тя ненавижда всичко в него, в това число личното си дете.

Тя спод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР