Съпругът на изчезналата майка в Джорджия Имани Роберсън е арестуван и обвинен в нейното убийство

...
Съпругът на майка на четири деца от Джорджия, която беше
Коментари Харесай

Съпругът на майка на четири деца от Джорджия, която беше в неизвестност повече от две седмици, беше обвинен в убийството й, след като тялото й беше намерено в петък, съобщиха властите.

Донел Андерсън беше арестуван и обвинен във връзка с изчезването и смъртта на Имани Роберсън, каза шерифът на окръг Рокдейл Ерик Левет пред репортери на съботна пресконференция.

Роберсън беше видяна за последен път на 16 юли в Атланта, докато се прибираше с две от децата си от къщата на майка си след вечеря. Майка й, Кларин Андухар-Уайт, се опита да се свърже с дъщеря си няколко пъти на следващия ден без отговор.

Андухар-Уайт в крайна сметка посети дома на дъщеря си в Кониърс, град на около 24 мили източно от Атланта, само за да го намери празен.

Властите започнаха издирването си на 17 юли, след като Андухар-Уайт съобщи, че Робърсън е изчезнал. Следователите веднага се усъмниха, след като посетиха дома, каза шерифът: „Беше ясно, че в изчезването на Имани е очевидна лоша игра.“

Кръв е открита в дома на Робърсън и на много други места, според отдела на шерифа. Повече от седмица по-късно колата на Робърсън е открита, след като е била подпалена.

 Донел Андерсън беше арестуван и обвинен във връзка с изчезването и смъртта на Имани Роберсън. class= Донел Андерсън беше арестуван и обвинен във връзка с изчезването и смъртта на Имани Роберсън. Шериф на окръг Рокдейл

По времето, когато тялото й беше локализирано в петък с помощта на K-9, властите бяха готови да повдигнат обвинение на съпруга й.

„Когато тялото беше намерено, нашата мисия, особено моята, беше да се уверим, че можем да убедим нашите съдии и/или прокуратурата, че имаме достатъчно доказателства, за да осигурим заповед и да го измъкнем от улицата“, каза Левет.

Андерсън е обвинен в престъпно убийство, умишлено убийство и утежняващо нападение заедно с притежание на огнестрелно оръжие по време на опит за престъпление, според онлайн записите на окръг Рокдейл.

Андерсън беше представляван от държавен защитник при първоначалното явяване в съда в неделя сутринта, въпреки че в крайна сметка той ще запази собствения си адвокат, според отдела на шерифа.

Службата на обществения защитник на окръг Рокдейл не отговори веднага на искане за коментар.

Левет също каза на репортери, че може да ги „увери“, че още един човек ще бъде арестуван във връзка със случая и разследването продължава.

И двамата родители на Робърсън говориха по време на пресконференцията.

Мъж, изчезнал в 12-футова лодка край бреговете на Флорида, се вижда мигове преди да бъде спасен в събота на неподвижно изображение, взето от кадри, публикувани от Бреговата охрана на САЩ. Мъж, изчезнал в 12-футова лодка край бреговете на Флорида, се вижда мигове преди да бъде спасен в събота на неподвижно изображение, взето от кадри, публикувани от бреговата охрана на САЩ. Югоизточна брегова охрана на САЩ

„Късно снощи най-лошите ми страхове се потвърдиха и семейството ни е опустошено“, каза Андухар-Уайт.

Бащата на Робърсън, Роналд Аклин, стана емоционален по време на пресконференцията, като каза, че това не е първият път, когато е загубил дете и е подготвен за новината за нейната смърт.

„Примирих се с това“, каза той.

Съдът на Теодор Левин в Съединените щати се вижда в Детройт, понеделник, 11 юли 2011 г. Апелативен съд в четвъртък, 3 август 2023 г., отмени присъдата за наркотици на чернокож мъж, заявявайки, че правата му са били нарушени от окръжния съдия на САЩ Стивън Мърфи III, който беше разстроен от забавянето на делото и заяви: "Този човек ми прилича на престъпник." Мърфи се намира в съда в Детройт. (AP Photo/Carlos Osorio) Съдебната палата на Теодор Левин в Съединените щати се вижда в Детройт, понеделник, 11 юли 2011 г. Апелативен съд в четвъртък, 3 август 2023 г., отмени присъдата за наркотици на чернокож мъж, заявявайки, че правата му са нарушени от американския окръжен съдия Стивън Мърфи III, който беше разстроен от забавянето на делото и заяви: "Този човек ми изглежда като престъпник." Мърфи се намира в съда в Детройт. (AP Photo/Carlos Osorio) Карлос Осорио/AP/файл

Левет подчерта опасностите от домашното насилие по време на конференцията, като призова жертвите да говорят.

„Ако има някой, който е тук, който е въвлечен в токсична връзка, независимо дали сте подложен на психическо, вербално или физическо насилие, не си струва да мълчите и трябва да излезете и да кажете нещо, за да можем да сложим край на това трагедии като тази“, каза Левет. „Това са четири деца сега без майка и за съжаление сега без баща.“

Сега децата ще бъдат под грижите на своите баби и дядовци, каза Левет.

Церемония на свещи за Робърсън ще се състои в понеделник в Кониърс.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР