Съпругът на британската кралица Елизабет II принц Филип е написал

...
Съпругът на британската кралица Елизабет II принц Филип е написал
Коментари Харесай

Принц Филип се извини за причинената от него катастрофа в писмо до ранена в нея жена

Съпругът на английската кралица Елизабет II принц Филип е написал писмо до дамата, която беше ранена в злополука, която той провокира. В него херцогът на Единбург написа, че " надълбоко съжалява " за случилото се.
 97-годишният принц Филип подкарал кола два дни след злополуката  Накараха 97-годишният принц Филип да духа на дрегер, не е пил преди злополуката  Принц Филип катастрофира
Инцидентът от 17 януари стана покрай двореца Сандрингам в графство Норфолк. 

97-годишният принц желае на Ема Феъруедър бързо възобновяване и прибавя, че е бил разтресен от случая. Твърди, че не е видял колата, в която тя е пътувала на 17-и поради заслепилото го слънце.

Неговият Land Rover Freelander се сблъска с автомобила Kia, ръководен от другарка на Феъруедър и го изтласка от пътното платно. Колата на принца се прекатурна, а преминаващи мотористи му помогнали да излезе. В другата кола пътувало им 9-месечно момченце, чиято майка карала.

Китката на 46-годишната Феъруедър бе счупена. Извадили я от колата и първата ѝ мисъл била за бебето. Помолила да я оставят и да ревизират по какъв начин е то. То било невредимо, което удостоверили по-късно и в болница. Ема споделя, че няма визия кой е индивидът в другия автомобил и какво е положението му. Мислех, че е просто един възрастен мъж. Разбрала, когато от спряла наоколо кола я попитали знае ли кой е индивидът и тя дала отговор: " Възрастен мъж ". " Всъщност е принц Филип. " Той не приказвал с нея, дори не схванала къде е отишъл. По-късно схванала, че е бил посъветван да не го прави от органите на реда.

Ема споделя, че в случай че принцът е отговорен за злополуката, към него би трябвало да бъде приложена същата тежест на закона, както в случай че тя я е предизвикала.

Тя получила писмото от херцога на Единбург на 21 януари и го дефинира като благ жест. По-рано тя се оплака, че не може непосредствено да поддържа връзка с принц Филип по отношение на случая, а единствено посредством служител на реда и една от придворните дами в двореца.

" Бих желал да знаете какъв брой доста скърбя, че съм част от случая ", написа принц Филип в писмото си. Минавал по този път доста пъти и бил убеден какъв е трафикът там. Но денят бил безоблачен и към 15 ч. слънцето било ниско и го заслепило.

" В естествени условия не бих имал усложнения да видя приближаващ автомобил... само че не видях идващата кола и съм доста угрижен от следствията ", написа той.

" Бях разтресен от случая, само че изпитах огромно облекчение, когато разбрах, че никой от вас не беше съществено ранен. "

Херцогът добавя, че голям брой хора почнали да се събират и полицията го посъветвала да се прибере.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР