Съпруг поиска развод от съпругата си, с която са живи

...
Съпруг поиска развод от съпругата си, с която са живи
Коментари Харесай

`На съпруга не му беше позволено да гледа раждането на дъщеря ни - сега той иска развод`

Съпруг изиска бракоразвод от брачната половинка си, с която са живи пет години, защото той е безапелационен, че не може да се свърже с новата им- родено бебе и би предпочел да „ стартира изначало. “ След като заяви стряскащата вест на майката за първи път скоро откакто бебето им се роди трагично посредством цезарово сечение, 29-годишният мъж сподели на жена си, че няма да участва на раждането беше водещият фактор.

Съпругата сподели: „ Родих първото ни дете през септември, момиче. Съпругът ми присъстваше през по-голямата част от раждането ми, само че нещата се развиха доста крушовидно и трябваше да направя незабавно цезарово сечение. Лекарите му споделиха да напусне стаята и да изчака извън. Накратко, той не видя щерка ни да се ражда. “

Скоро по-късно той й сподели, че желае бракоразвод, с цел да: „ Започне изначало фантазиите си да има семейство “, настоявайки пред жена си, че това не е по този начин не е допустимо да се свържат с бебето им, защото не му беше разрешено да участва на раждането.

За всички последни нов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР