Съпредседателят та ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов коментира думите на

...
Съпредседателят та ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов коментира думите на
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Не отиваме на избори!

Съпредседателят та ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов разяснява думите на водача на ГЕРБ, че ПП-ДБ предизвикат към избори с днешното гласоподаване на оставката на кабинета.

" Не отиваме на избори, уповавам се в края на седмицата да преговаряме ", разяснява Атанасов пред Българска национална телевизия.

" С държанието си през днешния ден те ни пратиха в ръцета на президента Радев. От него към този момент зависи всичко. Защо беше нужно да съсипят държавното управление през днешния ден и часовникът да цъка в ръцете на Радев? Вече от президента Радев зависи по кое време ще са изборите, по кое време ще са консултациите. Ако Радев не беше благородник, можеше да ни назначи консултациите на следващия ден. Има право. Тези хора играят единствено една игра - да излезе, че ГЕРБ е отговорна за това, че отиваме на избори. Понеже не желая да излизам отговорен, съм изпратил с техните дами дамски екип. Ако намерят съществено решение за кабинета, ще отида да се подпиша. Те през днешния ден предопределха по какъв начин ще се развият нещата. Не виждам положително решение на този цикъл за ротация ", сподели по-рано водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се ядоса, че оставката на кабинета " Денков " е била гласувана в негова неявяване. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР