Съпредседателят на Продължаваме промяната - Демократична България Кирил Петков отрече

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната - Демократична България Кирил Петков отрече
Коментари Харесай

Плоска инсинуация: Кирил Петков отрече да е заплашвал министър Александър Йоловски

Съпредседателят на " Продължаваме промяната - Демократична България " Кирил Петков отхвърли да е заплашвал министъра на електронното ръководство Александър Йоловски. В изявление за " Дневник " той съобщи, че това в никакъв случай не се е случвало и не е разпитван по проблема, след което дефинира обвиняванията по негов адрес като " плоска клевета и опит за похищение на вниманието ".

По мотив идния балотаж на локалните избори тази неделя Петков съобщи, че чака поддръжка от ГЕРБ за издигнатите за кметове на " Продължаваме промяната - Демократична България ", които са против претенденти на други обединения.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " изрично отхвърли да е оказвал напън върху министъра на електронното ръководство Александър Йоловски за публични поръчки в размер на 600 млн. лева " Никога не съм приказвал с този министър за никакви суми, никакви поръчки, нямам концепция за какво е със засилена защита ", отговори Петков във връзка информацията, че Йоловски и фамилията му са получили засилена защита през последните дни.

" От няколко дни министърът на електронното ръководство Александър Йоловски е със засилена защита от НСО, а на фамилията му е назначена защита от Групово дело " Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма ", добави Петков.
СНИМКА: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР