Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев взе думата в пленарната

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев взе думата в пленарната
Коментари Харесай

Василев освобождава държавата от терористи, пита защо Борисов и Радев криели срещите си, Биков го обвини в параноя

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев взе думата в пленарната зала по време на дебатите за кабинет на проф. Николай Габровски. Той попита реторично за какво " водачът на най-голямата партия в Народното събрание и президентът крият срещите си "? Според някогашния вицепремиер и финансов министър нямало нищо неправилно в това, Бойко Борисов и президентът да се виждат. Той добави, че страната ни трябвало да се отърве от терористите, които са я завладяли. Тома Биков от ГЕРБ-ДСБ взе думата и упрекна Василев в параноидно мислене. Бившият вицепремиер му отговори, че се разиграва куклен спектакъл, който е гибелен за България.

„ Съгласен съм, че постоянният кабинет е една от главните предпоставки страната да върви напред. Проблемът е, че преди кабинет, страната има потребност да махне запушването в политическия живот “, сподели Василев. Той е безапелационен, че досега, до който решенията не стартират да се вземат в тази зала, пред очите на българските жители, а не по кьошета, няма по какъв начин да има законно държавно управление.

По думите му задоволително дълго сме гледали постановки през последните 30 години, в които сюжетите и функциите са авансово раздадени. Асен Василев поддържа Христо Иванов, че би трябвало да се организира сериозен диалог, преди да се гласоподава държавно управление и " всичко да се замита под килима ". Даниел Митов също се намеси в разногласието и увери съпредседателя на Политическа партия, че Бойко Борисов и Румен Радев не се виждат и не престават да са политически съперници. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР