Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев избяга от въпросите на

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев избяга от въпросите на
Коментари Харесай

Асен Василев блъсна журналист, бягайки от въпросите му. Обвини го, че е Covid болен

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната ” Асен Василев избяга от въпросите на журналиста Симон Минков, който го излови в региона на НДК след гостуването му в бТВ.

Милков е създател и водещ на известната в обществената мрежа „ Facebook “, графа „ Шибанистан “.

На въпрос дали може да отдели две минути от времето си, Асен Василев отсече, че не може като упрекна Милков, че е Covid болен.

Агресивното държание на някогашния финансов министър, който бе придружаван и от двама охранители не попречи на журналиста да попита Василев дали познава Данаил Николов. На този въпрос съпредседателят на Политическа партия се разкрещя на журналиста да се махне, а камерата му бе блъсната.

„ Пращали ли ли сте по 1500 евра на месец на Румен Спецов? На човек от Сърбия, който да крие тайните Ви ”, гласеше въпросът, при който Асен Василев упрекна журналиста, че е болен от Covid и би трябвало да съблюдава два метра отдалеченост.

„ Кой ви заплаща на вас ”, изкрещя Асен Василев, очевидно обезпокоен от въпросите на Минков. Журналистът от „ Шибанистан ” изясни умерено на някогашния вицепремиер, че му заплаща българския народ и дефинира държанието му за несъответстващо. „ Този цирк не ви отива на огромната смяната ”, заключи  Минков. 

 В края на видеото излиза наяве, че журналистът е бил изблъскан от охранителите на Асен Василев.



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР