Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков се яви на разпит в

...
Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков се яви на разпит в
Коментари Харесай

Кирил Петков се яви в прокуратурата на разпит с адвокат

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков се яви на разпит в районната прокуратура с юрист. Той беше свикан по делото за оказан напън против някогашния народен представител от обединението Радостин Василев.

Преди разпита Кирил Петков сподели, че е извикан като очевидец и че не се опасява. Той акцентира, че няма доверие на прокуратурата и на службите, където съгласно него би трябвало да има промяна.

Заседанието е било онлайн, извършено на 21 май

„ Няма да позволим прокуратурата да се употребява като бухалка, не става дума единствено за господин Борисов. Лично моето доверие към службите е също извънредно ниско. Умопомрачен съм от това, което се сподели в зала. Човекът Весела Чернева е един от най-свестните съветници, които съм имал “, съобщи Петков.

След разпита в прокуратурата Петков разказа, че бил питан за технологията на записа, публикуван от Радостин Василев, а не за закани към отделилия се от ПП-ДБ народен представител. 

" Моята теза е, че Радостин Василев не работи самичък. Той е един инструмент на службите. Ясна е задачата да не се направи постоянно държавно управление “, изясни той.

С кого работи Радостин Василев – със службите, с президента? Защо този запис се появи в този момент?

„ Нито времето, когато е пуснат този запис е инцидентно и нямам доверие, че  Радостин Василев работи самичък “, добави Петков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР