Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов отговори на критиките

...
Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов отговори на критиките
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Радев издава раздразнение, че служебната власт бе прекратена

Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов отговори на рецензиите на президента Радев, който през днешния ден упрекна " Петков, Василев и Христо Иванов ", че са подарили на водача на ГЕРБ Бойко Борисов легитимация и опцията да приказва още веднъж по този метод " - а точно, че служебните държавни управления са диктутара.

Атанасов съобщи, че нищо в връзките им с ГЕРБ не се е трансформирало и двете обединения са " антагонисти в политическото пространство ", съобщи Българска национална телевизия.

Напомни, че взаимната работа се е наложила поради нуждата от постоянно държавно управление и работещ парламент.

Атанасов уточни, че президентът не пропуща нито един случай да нападна постоянната власт, държавното управление и парламентарното болшинство. Според него това демонстрира неспокойствие, че бе прекъсната служебната власт.

Атанасов означи, че до момента президентът не е споделил една добра дума за постоянното държавно управление.

Припомняме, че през днешния ден Румен Радев отговори на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който назова тирания служебните държавни управления.

" Аз не желая да слизам до равнището на говорене на господин Борисов и в случай че би трябвало някого да упрекваме, че той още веднъж стартира да приказва по този метод - това са Петков, Василев и Христо Иванов, които му подариха легитимация и опцията да приказва още веднъж по този метод, " разяснява Радев.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР