Съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов разказа

...
Съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов разказа
Коментари Харесай

Ген. Атанасов след срещата с ГЕРБ: На Борисов иска да ни използва като пералня

Съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов описа пред бТВ за срещата на обединението ПП-ДБ с ГЕРБ. 

Трябва да намерим метод да работим дружно. Не знам какъв брой пъти би трябвало да кажем, че единствената тематика, която се разисква, бе законодателната стратегия. Въпросът е да бъдат импортирани и да бъдат признати, уточни той.

Според него даже и не става дума за коалиция с ГЕРБ, а за законодателен естествен развой.

" Не чуваме от ГЕРБ какви планове имат, с изключение на воплите на Борисов да се прегърнат с нас. За хора като мен, това че Борисов се появява в Народното събрание, е извънредно дразнещо, само че не трябва да слагаме каруцата пред коня. Не съм в Народното събрание, с цел да показвам персоналните си желания. Ние сме дали обещание на нашите гласоподаватели, че ще работим, с цел да има устойчива власт ", сподели Атанасов.

" На Борисов му би трябвало пералня и най-хубавата пералня е нашата коалиция. Аз нямам доверие на Бойко Борисов, но никакво доверие нямам на него ", съобщи съпредседателят на " Демократична България ". 

Научих от малкия екран за консултациите при президента. Аз обаче не мога да отида. Днес следобяд имаме доста значим конгрес на партията. Николай Денков, Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов ще бъдат главното ядро на диалозите при президента, добави той.

" Работи се координирано от президентството за дискредитиране на парламентарната република и да се търси друга форма на ръководство. А политическата дестабилизация и политическата рецесия в България, която продължава към този момент две години, външно политически обслужва Русия ", добави той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР